Lash lift smuk og naturlig fylde og længde til dine øjenvipper​

Et lash lift er for dig, der ønsker at få dine vipper til at syne længere – men på den helt naturlige måde. Et lash lift er en form for vippebehandling, der giver dine øjenvipper et smukt og voluminøst løft. Det åbner ansigtet op og fremhæver dine øjne samt din øjenfarve på smukkeste vis. ​

​Giv dine vipper et naturligt og voluminøst look

​Jeg tilbyder et lash lift i min skønhedsklinik i Odense, hvor jeg blandt andet tager imod mange kunder fra både lokalområdet, Kerteminde, Svendborg og omegn. ​

Brug som supplement eller erstatning til makeup​

Et lash lift kan både bruge som erstatning og supplement til makeup. Mange benytter sig af behandlingen, når det er sommer, og de ønsker at undgå at gå med makeup, men samtidig gerne vil have fyldige og flotte vipper. ​

Eksempler på hvorfor du bør få ordnet dine vipper: 

​Du føler dig nøgen uden makeup​​

Du slipper for at bruge vippebukker dagligt​​

Du får smukke buede vipper​​

Du får et resultat, der holder i op til 6-8 uger​​

Dit øjenområde bliver mere åbent, intensivt og smukt​​

Du slipper for vipper, der støder mod brilleglas​​

Du kan muligvis slippe for at bruge mascara​​

Du kan slippe for at bruge makeupfjerner.​

​Det er en effektiv behandling, hvor holdbarheden afhænger af, hvor hurtigt dine vipper gror ud. ​Jeg afslutter altid behandlingen med at farve vipperne, og jeg giver også dine vipper en kur med Organic botox. Som efterkur afslutter jeg med Keratin Boost. ​

Hvorfor vælge  lash lift ?​

Du får en friskere og mere vågen udtryk. dine vipper syner meget mere.

Med ny teknologi er det blevet muligt at give dig et semi-permanent vippebuk, og kombinerer du det med farvning af dine vipper, opnår du både mere synlighed, længde og volumen. 

Og hos Brow & Beauty kan du også tilkøbe farvning af vipper, og her afsluttes behandling med vippemask og pleje.

​Til vippemask bruger jeg "Organic Lash Botox"  

Af pleje til vipperne bruger jeg "Lash Laminering Keratin Boost"

Produkter jeg anvender indeholder der ikke paraben samt er de heller ikke testet på dyr.​


Efter endt behandling​

De første 24 timer efter et Lash lift anbefales det ikke, at du udsætter dine vipper for vand, damp, sauna eller makeup. ​

Da der bliver brugt permanent væske, kan det godt udtørre vipperne en smule, og derfor anbefaler jeg altid at bruge et plejeprodukt til vipperne.​ Klinikken har produkterne til salg.

Noéla er rigtig god til at få en til at føle sig tryg. Hun lytter og ser en og man mærker tydeligt, at hun elsker det hun laver. Hun ved, hvad der vil se naturligt og flot ud til den enkelte, så man kan være sikker på, at man er i trygge hænder. En varm anbefaling herfra.

T. Petersen

Hos Brow & Beauty kan man mærke man er i trygge hænder, da Noéla tager sig god tid og ro til sine behandlinger – hvilket hendes flotte resultater også vidner om. Jeg er yderst til freds og giver hende mine varmeste anbefalinger.

Malgorzata Kawecka​

Kan klart anbefale Noéla! Hun tager sig god og ordentlig tid, og man føler sig godt behandlet. Hun er yderst grundig og laver det flotteste lashlift - Mine vipper har aldrig været flottere!

Maria Thomsen

Jeg har fået farvet vipper og bryn af Noéla Schmidt, og jeg var meget begejstret. Hun tog sig god tid og fortalte undervejs, hvad hun gjorde og hvorfor, hvilket beroligede mig meget, da jeg var bekymret for en eventuel allergisk reaktion, som jeg tidligere har fået ved vippe-farvning, da jeg var yngre. Noéla fortalte om de produkter, hun anvender, og tog sig god tid for at sikre, at min hud ikke reagerede undervejs. Jeg fik det fineste resultat uden nogen form for allergisk reaktion!

Jeg fik også lavet det fineste lash-lift, der sammen med vippe-farvningen gjorde, at jeg hele sommeren kunne undvære makeup, når jeg skulle bade. Ingen sorte øjne ??. Jeg kan virkelig anbefale Noélas behandlinger!

Britt Andersen

Jeg fik lavet Permanent Makeup Ombre brows i december 2021, og siden har jeg ikke skulle tegne dem eller bruge tid på dem på samme måde. Jeg er super glad for mine bryn og jeg kan helt klart varmt anbefale Noéla for hun ved hvad hun laver.

Celine Møller

Kontakt os endelig

Vi glæder os til at tage imod dig i klinikkken!

Benyt endelig vores formular hvis du skulle have spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 43254111

​Klinikken er lovpligtigt Registreret hos Styrelsen hos Patientsikkerhed

Klinikken & Parkering:

Skibhusvej 1, 5000 Odense

​​

​​Telefon: 61 14 19 82

Mail: kontakt@brow-beauty.dk 

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

10.00 - 18.30

09.00 - 15.30

09.00 - 15.30

09.00 - 15.30

09.00 - 14.30

efter aftale

Følg Brow & Beauty