​Br​yn & vipper​

​​Jeg tilbyder forskellige behandlinger til bryn & vipper, som passer præcis til dine behov og ønsker. Indram dine øjne ved at få ordnet dine bryn. Ønsker du et mere intenst blik og en smuk indramning af dine øjne, så kan både Lash Lift og behandling af bryn med RefectoCil, Henna eller Permanent Make-up være løsningen. Behandlingerne afsluttes som regel med blød voks og pincet

Hos Brow & Beauty tilpasser jeg altid brynene til dit ansigts form, og jeg tilstræber at ramme et naturligt resultat.

Eksempler på hvorfor man skal have ordnet brynene

Tegner du dine bryn?

Har du huller i dine bryn?

Farver du dine bryn?

Har du lidt grå brynhår og ønsker at farve dem?

Ønsker du symmetriske bryn?

Eller vil du bare have brynene fremhævet mere?

Overvejer du Permanent Make-up?

Sammen kan vi tale om hvad du ønsker derefter kan vi finde hvilken behandling der passer dig bedst lige nu og her.

farve vipper & bryn​

Her anvendes det anerkendte og veldokumenterede produkt Refectocil, som har udviklet farver til sensitiv hud, så selv personer med sart hud og allergier har mulighed for farvning af bryn og vipper.


Retning af bryn foretages med pincet eller voks efter eget valg. Holdbarheden på farvning af bryn og vipper vil være 3-6 uger, alt efter hårtykkelse og farve.

behandling er hurtig og nem - så den er god til travle mennesker.

Henna Brows​

Brynene skaber en ramme til ansigtet, som kan fremhæve dit udseende og give dig et fuldendt look. Jeg laver en ombre effekt det giver en mere neutralt look.

Farver findes fra blonde til meget mørk 

Vegansk

Animal Cruelty Free

Farver 100% grå hår

Fri for parabene, silikone og for sulfater.

Farven holder op til 8 uger

Brynene afrenses, skrubbes derefter måles op så de passer perfekt til dit ansigt. Herefter påføres Hennafarven som holder op til 2 uger på huden og op til 8 uger på hårstråene. Til sidst rettes dine bryn med en blød voks og pincet for at give det ultimative look.

Efter behandling

De første 24 timer efter behandlingen anbefales det ikke at udsætte dine bryn for vand, damp, sauna og makeup.

Er du i tvivl om du skal have lavet permanent make-up? Så start med Henna farve.

Noéla er rigtig god til at få en til at føle sig tryg. Hun lytter og ser en og man mærker tydeligt, at hun elsker det hun laver. Hun ved, hvad der vil se naturligt og flot ud til den enkelte, så man kan være sikker på, at man er i trygge hænder. En varm anbefaling herfra.

T. Petersen

Hos Brow & Beauty kan man mærke man er i trygge hænder, da Noéla tager sig god tid og ro til sine behandlinger – hvilket hendes flotte resultater også vidner om. Jeg er yderst til freds og giver hende mine varmeste anbefalinger.

Malgorzata Kawecka​

Kan klart anbefale Noéla! Hun tager sig god og ordentlig tid, og man føler sig godt behandlet. Hun er yderst grundig og laver det flotteste lashlift - Mine vipper har aldrig været flottere!

Maria Thomsen

Jeg har fået farvet vipper og bryn af Noéla Schmidt, og jeg var meget begejstret. Hun tog sig god tid og fortalte undervejs, hvad hun gjorde og hvorfor, hvilket beroligede mig meget, da jeg var bekymret for en eventuel allergisk reaktion, som jeg tidligere har fået ved vippe-farvning, da jeg var yngre. Noéla fortalte om de produkter, hun anvender, og tog sig god tid for at sikre, at min hud ikke reagerede undervejs. Jeg fik det fineste resultat uden nogen form for allergisk reaktion!

Jeg fik også lavet det fineste lash-lift, der sammen med vippe-farvningen gjorde, at jeg hele sommeren kunne undvære makeup, når jeg skulle bade. Ingen sorte øjne ??. Jeg kan virkelig anbefale Noélas behandlinger!

Britt Andersen

Jeg fik lavet Permanent Makeup Ombre brows i december 2021, og siden har jeg ikke skulle tegne dem eller bruge tid på dem på samme måde. Jeg er super glad for mine bryn og jeg kan helt klart varmt anbefale Noéla for hun ved hvad hun laver.

Celine Møller

Kontakt os endelig

Vi glæder os til at tage imod dig i klinikkken!

Benyt endelig vores formular hvis du skulle have spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 43254111

​Klinikken er lovpligtigt Registreret hos Styrelsen hos Patientsikkerhed

Klinikken & Parkering:

Skibhusvej 1, 5000 Odense

​​

​​Telefon: 61 14 19 82

Mail: kontakt@brow-beauty.dk 

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

10.00 - 18.30

09.00 - 15.30

09.00 - 15.30

09.00 - 15.30

09.00 - 14.30

efter aftale

Følg Brow & Beauty