Goodbye hair voksbehandling

Jeg starter behandlingen med at afrense området, hvorefter voksmassen smøres på og fjernes. Efter behandlingen får du beroligende olie og vejledning i efter pleje. Efter voksning gror hårene ud igen, meget blødere og finere end med andre hårfjernings metoder.

​Jeg bruger produkt Perron Rigot som anses for en global pioner inden for hårfjerning.

Perron Rigot anses for en global pioner inden for hårfjerning, da de opfandt den første voks uden strips, også kaldet HOT WAX, og i 1972 fik Perron Rigot deres første patent for at opfinde voks med lav smeltetemperatur. I dag har Perron Rigot™ mere en 20 patenter inden for voks og er #1 voks mærke på de største voksmarkeder i verden, som Frankrig, USA og England.

Husk inden du kommer

Undgå at skrabe

For at opnå det bedste resultat må du ikke have brugt din skraber 7 dage.

Skrub gerne

​Brug gerne en skrubbehanske 1-2 gange inden du skal vokses.

Hårlængde

omkring ca. 2 uger siden du sidst skrabede håret. ​

Tag gerne en Panodil

Hvis du har lav smertetærskel anbefaler jeg en Panodil 30 min. inden behandling.

​Hot Wax

Hot Wax er særdeles velegnet til sensitive og delikate områder på kroppen. Jeg bruger denne type voks i ansigtet og ved intim voks. Det påføres i smeltet form med spatel, hvorefter det stivner, men forbliver fleksibelt, så det kan fjernes uden brug af strips.

Strip Wax

Strip Wax er også kendt som "kold" eller "soft" voks. Det påføres i meget tynde lag, det tørrer ikke og når det skal fjernes anvender man strips. Strip Wax er ideelt til de større områder på kroppen som ben, arme m.m.

​hårfri ca. 2-3 uger 

Alle vores vokse er uden parfume, parabener og harpiks.

Jeg sørger også for at holde mig opdateret på de nyeste metoder og teknikker, og det garanterer dig, at du altid får den bedste hårfjerningsbehandling hos mig.

Hårenes længde er vigtig, for at du får det bedste resultat af din hårfjerning. Ideelt skal hårene minimum være 0,5 centimeter - det passer med, at det cirka er 14 dage, siden du sidst har barberet dig eller fjernet hår på andre måder. Er dine hår for korte, risikerer du nemlig, at voksen ikke får ordentligt fat, og du får du ikke det mest optimale resultat ud af din hårfjerning hos mig. 

Noéla er rigtig god til at få en til at føle sig tryg. Hun lytter og ser en og man mærker tydeligt, at hun elsker det hun laver. Hun ved, hvad der vil se naturligt og flot ud til den enkelte, så man kan være sikker på, at man er i trygge hænder. En varm anbefaling herfra.

T. Petersen

Hos Brow & Beauty kan man mærke man er i trygge hænder, da Noéla tager sig god tid og ro til sine behandlinger – hvilket hendes flotte resultater også vidner om. Jeg er yderst til freds og giver hende mine varmeste anbefalinger.

Malgorzata Kawecka​

Kan klart anbefale Noéla! Hun tager sig god og ordentlig tid, og man føler sig godt behandlet. Hun er yderst grundig og laver det flotteste lashlift - Mine vipper har aldrig været flottere!

Maria Thomsen

Jeg har fået farvet vipper og bryn af Noéla Schmidt, og jeg var meget begejstret. Hun tog sig god tid og fortalte undervejs, hvad hun gjorde og hvorfor, hvilket beroligede mig meget, da jeg var bekymret for en eventuel allergisk reaktion, som jeg tidligere har fået ved vippe-farvning, da jeg var yngre. Noéla fortalte om de produkter, hun anvender, og tog sig god tid for at sikre, at min hud ikke reagerede undervejs. Jeg fik det fineste resultat uden nogen form for allergisk reaktion!

Jeg fik også lavet det fineste lash-lift, der sammen med vippe-farvningen gjorde, at jeg hele sommeren kunne undvære makeup, når jeg skulle bade. Ingen sorte øjne ??. Jeg kan virkelig anbefale Noélas behandlinger!

Britt Andersen

Jeg fik lavet Permanent Makeup Ombre brows i december 2021, og siden har jeg ikke skulle tegne dem eller bruge tid på dem på samme måde. Jeg er super glad for mine bryn og jeg kan helt klart varmt anbefale Noéla for hun ved hvad hun laver.

Celine Møller

Kontakt os endelig

Vi glæder os til at tage imod dig i klinikkken!

Benyt endelig vores formular hvis du skulle have spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 43254111

​Klinikken er lovpligtigt Registreret hos Styrelsen hos Patientsikkerhed

Klinikken & Parkering:

Skibhusvej 1, 5000 Odense

​​

​​Telefon: 61 14 19 82

Mail: kontakt@brow-beauty.dk 

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

10.00 - 18.30

09.00 - 15.30

09.00 - 15.30

09.00 - 15.30

09.00 - 14.30

efter aftale

Følg Brow & Beauty